logo

Op zondagmiddag 1 oktober 2017 om 14.30 uur organiseren we onze eerste Kliederkerk. Kliederkerk is voor iedereen die op een leuke en creatieve manier bezig wil zijn met kerk, geloof en Bijbelverhalen. Iedereen is van harte welkom, jong en oud. De nadruk ligt op activiteiten die leuk zijn voor kinderen van de basisschool en hun ouders, zodat iedereen kan meedoen. Voor de allerkleinsten is er een peuterhoek, waar ze lekker kunnen spelen.

Samen ontdekken - samen vieren - samen eten

Thema van deze eerste Kliederkerk is ‘de Toren van Babel’. We gaan knutselen, bouwen, klauteren, taalspelletjes doen en natuurlijk lekker kliederen. Na een korte viering, met muziek en het bijbelverhaal, gaan we genieten van een gezellige en zelfgebouwde high tea. Rond 17 uur is het afgelopen.

Wanneer: 1 oktober 2017, 14.30-17.00

Waar: Nieuw Salem, De Lei 86 Driebergen

Volgende data: 4 februari en 15 april 2018

Helpende handen zijn natuurlijk ook altijd welkom. We zoeken mensen die willen helpen bij de ontvangst, bij de catering of die willen helpen bij het begeleiden van de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan even een berichtje.