pgdriebergen

Jaargang 9, nummer 10, 12-08-2019, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkblad voor Driebergen-Rijsenburg van de Protestantse Gemeente en de Vrijzinnigen Nederland

 

Kerkdiensten

 

ZONDAG 18 augustus

 

 

Plaats

Tijd

Voorganger

Opmerking

Grote Kerk

10.00

Ds. A. de Hoog

HA

’t Hoge Licht

10.00

--

Zie Grote Kerk

Parklaankerk

10.15

ds. L.M. van der Toolen-van Boven

 

Nassau Odijckhof

10.30

Mevr. C. v.d. Boogaard

HA

Sparrenheide

10.30

Mevr. E.v. Deventer

 

Kapel Bartimeus  

10.30

Annemieke Dekker

Kapeldienst 

Druivenkas Bartimeus

10.30

Het leven vieren met elkaar

Hagedienst

’t Hoge Licht, Traject 24

12.00

Rozemarijn Vrijland

Zomerontmoeting

 

ZONDAG 25 augustus

 

 

Plaats

Tijd

Voorganger

Opmerking

Grote Kerk

10.00

Mevr. J. de Zwaan

 

’t Hoge Licht

10.00

--

Zie Grote Kerk

Parklaankerk

10.15

Mevr. M.M. van Soest

 

Nassau Odijckhof

10.30

Ds. T. Braam

 

Sparrenheide

10.30

Ds. W. Timmerman

 

’t Hoge Licht, Traject 24

12.00

Hester Touwen

 

 

ZONDAG 1 september

 

 

Plaats

Tijd

Voorganger

Opmerking

Grote Kerk

10.00

Ds. A. de Hoog

 

’t Hoge Licht

10.00

--

Zie Grote Kerk

Parklaankerk

10.15

Ds. M. de Vries

 

Nassau Odijckhof

10.30

Denny Mahabier

 

Sparrenheide

10.30

Ds. R.E. v.d. Wal

 

Kapel Bartimeus

10.30

Annemieke Dekker

Belevingsdienst

’t Hoge Licht, Traject 24

12.00

Hariët Tarpeh

 

 

Collectebestemmingen

Zondag 18 augustus:

Plaatselijk: Schuldhulpverlening:

SchuldHulpMaatje is een initiatief van de landelijke kerken in Nederland als antwoord op de toenemende schuldenproblematiek. Overal in het land schieten de professioneel opgeleide maatjes mensen te hulp die vastlopen met hun financiën. Zij staan voor iedereen klaar, ongeacht ras, geloof of levensovertuiging. SchuldHulpMaatje geeft géén geld, dat helpt niet als je schulden helpt. Wat de vrijwilligers wel doen: zij komen langszij en helpen iemand om weer orde op zaken te stellen. En minstens zo belangrijk, zij leren hoe iemand ook in de toekomst zijn financiële huishouding gezond kan houden. De diaconie van de Protestantse Gemeente Driebergen is zeer actief betrokken bij het project SchuldHulpMaatje.

Uw steun is onmisbaar.

 

Zondag 25 augustus:

Diaconaal Centrum “De Ontmoeting”

Het Diaconale Centrum (Hoofdstraat 113) is in gebruik en “KOEK&EI” draait volop. Aan de reacties te horen is het een groot succes. Op het buitenterras staan nieuwe tafels en stoelen van massief blank hout. Deze zijn speciaal gemaakt door een dagbestedingsproject in Utrecht, prachtig met de handgemaakt houtwerk. Lokaal, sociaal en duurzaam is belangrijk. Zo werken we met een aspergeteler uit Werkhoven en halen we rabarber uit de biodynamische moestuin van de Wederkerigheid in Driebergen. In de keuken wordt alles zelf gemaakt, van gebak tot zalmtartaar, dressings, sauzen, salades en broodjes. De appeltaart wordt gemaakt volgens het recept van Patisserie Van Barneveld uit Driebergen waar de lunchroom mee samenwerkt. Om voedselverspilling tegen te gaan, werken zij nu met supermarkt Albert Heijn aan de Hoofdstraat. Veel producten met een schoonheidsfoutje of waar overschot van is, nemen zij over en bereiden er de lekkerste gerechten mee. Zo wordt voedsel gered en het zorgt bovendien voor zinvol werk voor het keukenteam. Er werken bij Koek & Ei personen die hier dagbesteding aangeboden krijgen. Met een dagbestedings-indicatie kunnen personen zich hier melden alsook vrijwilligers die de medewerkers willen begeleiden.

Van harte aanbevolen!

 

Zondag 1 september:

Stichting Exodus:

Exodus Nederland is een vereniging die als doel heeft de kansen van (ex)-gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio's (o.a. Utrecht) die volgens gezamenlijke afspraken regionaal werken. Bij Exodus Nederland werken 250 professionals en 1500 vrijwilligers. De (ex-)gedetineerden die gemotiveerd zijn om na hun straf succesvol terug te keren in de samenleving kunnen hier terecht voor professionele ondersteuning of een vrijwillig maatje. Of allebei.

Exodus biedt een begeleid wonen traject in de Exodushuizen verspreid over het land, of ze bieden steun met ambulante hulpverlening. Men richt zich ook op de familieleden en de kinderen, bijvoorbeeld met het Ouders, Kinderen Detentieprogramma of met de workshops Vrij Verantwoord Vaderschap in de gevangenis.

We bevelen deze collecte van harte bij u aan.

Wijkgemeente Catharijne

Diensten Grote Kerk

In verband met de invulling door gastpredikanten kan niet altijd alle informatie over de dienst worden gegeven. Volstaan wordt met het noemen van voorganger, organist en andere betrokkenen.

Weet u welkom in onderstaande diensten!

Zondag 18 augustus Grote Kerk, 10.00 uur

In deze gezamenlijke dienst vieren wij het Heilig Avondmaal. In de maanden juli en augustus heb ik (ds. Aleida de Hoog) het rooster losgelaten en besteed ik aandacht aan momenten van het volk Israël in de woestijn. Dat God in de schraalheid van de woestijn zijn volk voedt is op deze zondag het thema. We lezen Exodus 16: 1-17 en Johannes 6: 22-35. Lector is Gerard van Donselaar en organist is Rogier Postma.

Zondag 25 augustus Grote Kerk, 10.00 uur

In deze gezamenlijke dienst gaat voor mw. Joke de Zwaan. Lector is Peter Tabbert en het orgel wordt bespeeld door Dik Boelee uit Langbroek.

Zondag 1 september Grote Kerk, 10.00 uur

De laatste gezamenlijke dienst van deze zomer. Lezingen volgens het rooster deze zondag zijn: Deut. 24: 17-22 en Lucas 14: 1 en 7-14. Lector is Geja Achterberg, het orgel wordt bespeeld door Wouter Harbers. Ds. Aleida de Hoog gaat voor.

Intekenlijst Bloemengroet

Na de dienst zijn wij als bloemencommissie weer in Salem te vinden met de

intekenlijsten voor de bloemengroet.

Het gaat om de maanden oktober 2019 t/m januari 2020.

Natuurlijk hopen we weer op jullie spontane medewerking zodat we de mensen

die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een mooie bos aan kunnen reiken.

Vriendelijke groet,

Maria Snijder

 

Opnieuw, wat een zomer!

En opnieuw de records op de thermometer. Als gevolg van hitte en droogte vallen er nu al bladeren! Het is ongekend. Het kan ons ook verontrusten. De zon is voor ons doorgaans een weldaad. Maar in onze lage landen nu ook steeds meer te vrezen! In Amersfoort is de bekende instelling voor geestelijke gezondheidszorg ‘Zon en Schild’.  Die naam komt wegwandelen uit Psalm 84, zo prachtig herdicht door Jan Wit. God, de schepper van het licht, valt met het licht samen. Hij wordt voorgesteld als de weldadige zon. Maar ook als een zon die ons beschermt. Hieronder het zesde couplet uit dat pelgrimslied. Een lied voor onderweg, om te zingen, te overdenken en ons aan vast te houden…

“Want God onze Heer die ons mild

Bestraalt als zon, beschermt als schild,

Zal in genade ons verhogen.

Zijn hand onthoudt het goede niet

Aan wie oprecht Hem hulde biedt

En eerlijk wandelt voor zijn ogen.

Heer, die het al in handen houdt,

Welzalig die op U vertrouwt.”

Dan nog twee pastorale opmerkingen.

We zijn mèt Ries en de (klein)kinderen dankbaar voor het herstel van Thea Jelier. Ze maakt goede vorderingen en ze gaat er ook voor!

Bij mijn bezoeken deze zomer was ik o.a. ook bij de fam. Van Cooten. Voorheen woonden zij op de Loolaan. Door diverse omstandigheden konden zij daar niet meer blijven wonen. Ze verblijven nu al geruime tijd in Huize Edelweiss in Doorn, Kortenburglaan 4, 3941HR.  Zij hebben in het verleden zo hun plaats gehad in de gemeente en missen de kring van de gemeente in Driebergen zeer.  Een groet van uw kant zal hen vast goed doen!

Met een hartelijke groet,

  1. Aleida de Hoog

P.S. Op de valreep nog de vermelding van een gift ad € 20,- van fam. N.N. voor de kerk.

Contactgegevens ds. Aleida de Hoog: telefoon 06-21893914 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk! Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld! Ook kunt u de scriba bellen, dhr. Ron Spruit: 06-30485346

 

Wijkgemeente Immanuel

 

Rondom de erediensten

De komende 3 zondagen ‘kerken’ we gezamenlijk met onze broeders en zusters in de Grote Kerk.

Op zondag 18 augustus gaat ds. Aleida de Hoog uit Doorn voor. We vieren het Heilig Avondmaal.

Op zondag 25 augustus gaat mevr. Joke de Zwaan voor.

Op zondag 1 september gaat opnieuw ds. Aleida de Hoog voor.

Met deze laatste dienst ronden we de zomerregeling af. De afgelopen jaren waren dat 7 zondagen. In lijn met de huidige vakantieperiodes, zullen dat vanaf volgend jaar 6 zondagen zijn.

Startzondag winterwerk

Om alvast in de agenda te noteren! Op zondag 15 september vieren we in de kapel op buitenplaats Broekbergen de start van het winterwerk. In deze dienst nemen we afscheid van een aantal ambtsdragers, worden er herbevestigd en begroeten we hopelijk ook nieuwe. Na de dienst is er een mooi programma voor alle generaties wat wils en uiteraard een gezamenlijke maaltijd. Save the date!

Kringwerk: inventariseren en vooruitzien 

In het afgelopen winterseizoen hebben er diverse kringen ‘gedraaid’ in en vanuit onze gemeente. Als kerkenraad spreken we de hoop uit dat er dankbaar teruggekeken kan worden op mooie ontmoetingen met God en elkaar. De komende weken zullen de contactpersonen van de diverse kringen een mail en/of telefoontje ontvangen om te horen hoe het gegaan is, waar het verlangen ligt richting het nieuwe seizoen en welke afspraken er al gemaakt zijn.

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat Joke van Heusden, Vossenkamp 16, deze taak van inventariseren en vooruitzien op zich gaat nemen. Ze doet dit in samenspraak met ouderling Erna Allaart en onze communicatieman Arnold Middeldorp.

Dus graag reageren op mail en/of telefoon van Joke! Dit ook met het oog op het komende winterseizoen. En hebt u, jij een idee of suggestie voor een kring of onderwerp, of mist u iets, laat het Joke of Erna weten! We zijn met élkaar gemeente en met élkaar geroepen te bouwen.

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06-42428165

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06-15449848

High-Tea in ’t Hoge Licht

Op woensdag 21 augustus is er een High-Tea in ‘t Hoge Licht. U bent allen van harte welkom van 14.30 tot 16.30 uur. We gaan er weer een gezellige middag van maken. Wel graag even opgeven wanneer u komt en ook wanneer u opgehaald moet worden.

Hartelijke groet,

Lutske Hofman tel.0343-520270; Ina Bannink tel.0343-515102

 

Afwezigheid predikant: pastoraat

Tot en met zondag 25 augustus is onze wijkpredikant ds. Henk Reinders afwezig i.v.m. vakantie. Voor vervanging is gezorgd. In dringende pastorale situaties kunt u bellen naar 06-42782587 en een van de wijkkerkenraadsleden zal u graag behulpzaam zijn.

Ter inspiratie - Dankbaar

De gewoonte ontwikkelen om vaker na te gaan waarvoor je dankbaar bent, helpt om zachter te worden, positiever in het leven te staan en jezelf te omarmen. Kloosters zijn inspiratiebronnen voor zo’n ritueel. Aan het einde van de dag zijn er de completen, het laatste dagelijkse meditatie moment. Het woord zegt het al: de dag is voltooid. Met de completen wordt de dag afgerond. De monniken geven de dag terug aan God, inclusief hun zorgen. En ze gaan voor zichzelf na waarvoor ze dankbaar zijn. Alvorens je aan de nacht over te geven, kun je bij jezelf nagaan voor welke ervaringen of ontmoetingen van de afgelopen dag je dankbaar bent en welke plekken in je ziel om liefdevolle en vergevende aandacht vragen. Hoe blik je terug op de dag, waarvoor ben je dankbaar? 

(Ton Roumen)

Een hartelijke groet, Arie Stans, Scriba Wijkgemeente Immanuel

 

Parklaankerk

 

Agenda

21-08-2019 (wo): 3e Zomercafé: restauratie kasteel, kathedraal etc.

03-09-2019 (di): Filmhuis ‘Love Simon’, 20.00 uur

Uitgelicht

 

Zomercafé

Op 21 augustus vindt het laatste zomercafé plaats van 10.00–12.00 uur. Graag vooraf bij de gastheer of gastvrouw aanmelden in verband met het klaarzetten van stoelen en het aantal kannen koffie en thee.

Dick Vlot doet ons deze ochtend uit de doeken wat het betekent om een kasteel, een grote kerk of een kathedraal te restaureren. Hoe gaat zo’n restauratie in zijn werk en wat zijn de bijkomende risico’s en gevaren daarbij? Dick Vlot is een dorpsgenoot, die onze Parklaankerk weet te vinden. U bent deze morgen van harte welkom bij de familie Modderkolk, Engweg 60, tel. 0343 515 868.

Traject24

Bij de zondagse bijeenkomsten

Vanaf 21 juli hebben we 5 keer onze speciale Zomerontmoetingen, met het accent op ontmoeten. Op zondag 18 augustus is de laatste keer en deze wordt ingevuld door Rozemarijn Vrijland.

Vanaf zondag 25 augustus zijn onze bijeenkomsten weer ‘gewoon’. Op die zondag spreekt Hester Touwen en op 1 september Hariët Tarpeh.

Die 1e september krijgt wel een speciaal karkater: we nemen afscheid van enkele bestuursleden (Wout Dekker en Henk Nap) en zullen nieuwe bevestigen/inzegenen (Dineke Snoep en Bart van Dijk).

Baby geboren in huize Tarpeh

Op 19 juli is onze voorganger Hariët Tarpeh bevallen van een zoon: Juan. We feliciteren Hariët en John van harte met hun 5e kind. En natuurlijk ook Christy, Mercy Grace, Matthew en Manoah met hun broertje. Het adres van de familie Tarpeh is te vinden op www.traject24.nl/contact.

Alpha najaar 2019

Voor het najaar zoekt het Alpha-team extra medewerkers:

- Co-gespreksleiders (2)

- Coördinator facilitair (regelen kokers en logistiek incl. afwas en koffie)

- Communicatie

In het najaar willen we graag een nieuwe cursus mogelijk maken. Graag horen we wie er interesse heeft om mee te werken als er voldoende deelnemers zijn om van start te gaan. Houd er dan ook rekening mee dat we op zaterdag 7 september naar de landelijke Alpha trainingsdag gaan. Hierbij verwachten we dat het hele team aanwezig is.

Je hoeft dus geen volleerd kringleider, bijbelleraar of zo te zijn, maar wel een hart hebben voor Jezus en de mensen om je heen en een luisterend oor.

Als je interesse hebt, laat het weten. We maken dan afspraken over de mogelijkheid om mee te werken, omdat dat mede afhankelijk is van de totale samenstelling van het team.

Laat je interesse weten aan: Hester Touwen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info over de Alpha-cursus, ook de ’voorlopige’ data voor het najaar, vind je op www.traject24.nl/activiteiten/alphacursus.

Uitdagend

Uitdagend… zo kun je de toespraak van Jan Wolsheimer van zondag 14 juli wel typeren. Beslist de moeite waard om er nog eens naar te luisteren, bijvoorbeeld via: www.traject24.nl/toespraken   of via  www.kerkdienstgemist.nl      (daarvoor moet je wel een account aanvragen).

Jan haalde onder meer deze verzen aan, die duidelijke taal spreken over Jozua’s visie op God: Jozua, de zoon van Nun, en Kaleb, de zoon van Jefunne, twee van degenen die het land verkend hadden, scheurden hun kleren en zeiden tegen de Israëlieten: “Het land dat wij op onze verkenningstocht doorkruist hebben is een buitengewoon goed land, een land dat overvloeit van melk en honing. Als de HEER ons goedgezind is, zal hij ons erheen brengen en het ons geven. Maar verzet u dan niet tegen de HEER en wees niet bang voor de bevolking van het land: die vermorzelen we met gemak. Zij hebben niemand die hen beschermt en wij worden bijgestaan door de HEER. Wees dus niet bang voor hen.”

Namens het Traject24-bestuur,

Roel Vermaas, secretaris/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0343-517768/www.traject24.nl 

 

Sparrenheide

Op 25 juni jl. is na een kort verblijf op Sparrenheide overleden mevr. P.L. van Es. Onze gedachten zijn bij haar nabestaanden. Mevr. Osté mocht na een kort verblijf op de KDO weer naar huis terugkeren.  Dhr. A. Rook is definitief in huis opgenomen. Op de revalidatie verblijven momenteel mevr. H. van Til en dhr. en mevr. Willemsen. In de aanleunwoningen komen de dhr. en mevr. Lodder wonen.

Ik mag het niet te lang maken maar even een korte terugblik. We hebben weer mooie verkondigingen mogen horen o.a. uit 1 Kon. 19 over een vermoeide ziel. Als u in de gelegenheid bent moet u het eens nalezen; een zeer actueel onderwerp. Veel mensen hebben met duisternis, donkerheid, tegenslag of teleurstelling te maken. Elia heeft ook een doodswens maar net op tijd raakt een engel hem aan en spoort hem aan om zijn reis te vervolgen. Je zou iedereen die met die donkere dingen te maken heeft een engel gunnen. Op woensdag 17 juli jl. was er zowel in de NOH als in Sparrenheide het concert van Joke Buis (bekend o.a. van Nederland Zingt) en haar band. Het was een enorm succes. Haar echtgenoot (de pianist) zei van tevoren dat ze lekker muziek gingen spelen en Joke maakt er altijd een ‘feestje’ van. Nou, en dat lukte. Wat een feest was het voor de bewoners. Zij konden naar hartenlust en vaak zichtbaar ontroerd met Joke meezingen via de beamer met de hen zo vertrouwde en dierbare christelijke liederen. De liederen werden fris en sprankelend muzikaal uitgevoerd en Joke illustreerde ze met pakkende anekdotes.

De bewoners die met de vakantieweek Prinsheerlijk zijn mee geweest hebben volop genoten. Zelf heb ik kunnen zien hoe de mensen echt verwend werden, maar grote hulde voor al die vrijwilligers die zich die week hebben ingezet. Chapeau!

De 2e zondag van de maand hebben we nu sinds enige tijd koffiedrinken na de dienst. We hopen u allen te kunnen ontmoeten.

Zet u maar vast in uw agenda want we beginnen met Zingend Geloven weer op 9 september a.s.

We hebben al heel veel stralende zondagen meegemaakt deze zomer. Misschien volgen er nog wel een paar voordat de herfst invalt. In Amerika noemen ze dit Indian Summer. Dit betekent dat de stralen van de zon doorwerken ook al dalen gaandeweg de temperaturen. Op Sparrenheide kunnen de kerkdiensten ook deel zijn van een stralende zondag. U kunt gewoon in ‘eigen huis’ naar de kerk of misschien over een poosje weer meeluisteren/kijken. Er wordt gezongen en uit de bijbel gelezen. God die is en was en komt. De stralende verwondering willen we met elkaar delen elke zondag in de kerkdienst en daarbuiten. Tot slot een mooi zegenlied (op de melodie van Psalm 134):

Waar ik ook ga, God is erbij – als Hij me ziet, dan glimlacht Hij – Hij   zorgt voor ons, het maakt me blij – God houdt met heel zijn hart van mij.

Collectes

Op 30/6 € 96,57, op 7/7 € 150,05, op 14/7 € 101,95, op 21/7 € 97,90, op 28/7 € 96,75 en op 4/8 € 114,80. Hartelijk dank.

Namens de pastorale commissie wens ik u een goede gezegende tijd toe.

Elly Heek–van Doorn        

Rehoboth

In herinnering
Op 19 juli is vrij onverwacht overleden mevr. M.W. van Zelst–Veldkamp, zij is 87 jaar oud geworden.

Maandopening
In september starten we weer met de maandopeningen en wel op dinsdag 3 september 10.30 uur in de salon. Voorganger is Coby v.d. Boogaard, pianist Gerrit Pijper.

Namens de pastorale commissie,  een hartelijke groet, Tiny Liebeek.

Algemene informatie en activiteiten om aan mee te doen

DANK JE WEL

Voor de vele, vele kaarten, de bemoedigde teksten en de nabijheid die wij gevoeld hebben tijdens de plotselinge ziekenhuisopname van Thea in onze, abrupt afgebroken, vakantie. Gelukkig is Thea goed herstellende. Zij is nu in het Revalidatiecentrum de Hoogstraat Utrecht en werkt er hard aan om over een tijd weer aan de slag te kunnen. Jullie morele aanwezigheid heeft ons enorm gesteund.

Thea en Ries Jelier

Deadline Kerknieuws 11 > 30 augustus 2019

 

Adressen

 

Kerkelijk Bureau

Adres: De Lei 86, 3971 CA Driebergen

Website: www.pgdriebergen.nl

Open: do. van 08.30–11.30 uur

Telefoon: 0343513570

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkgemeente Catharijne

Kerkgebouw: Grote Kerk, Hoofdstraat 115

Per adres: Kerkelijk Bureau

Website: www.wgcatharijne.nl

Scriba: R. Spruit (0630485346)

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ds. Aleida de Hoog: dinsdag en vrijdag, telefonisch bereikbaar ma. t/m vrijdag van 09.00 tot 9.30 uur, 0343476878 of 0621893914; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ds. Marian van Giezen: (8 uur per week) variabel beschikbaar, 0618419992 of

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene Kerkenraad

Voorzitter: C. van der Kooi (0343517685)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba: J. Koerts (0343512869)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkrentmeesters

Voorzitter: C.E. Altena

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: K. Allaart

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwillige bijdragen: NL28RABO0373718241

Collectebonnen: NL39RABO0375225714

Wijkgemeente Immanuel

Kerkgebouw: 't Hoge Licht, Klaproos 2

Per adres: Kerkelijk Bureau

Website: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl

Voorzitter: C.E. Altena

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba: A. Stans (0627430666)

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant: H.J. Reinders (0610730732)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Diaconie

Per adres: Kerkelijk Bureau

Voorzitter:

Secretaris: Ellen v Amerongen (0343514883)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdragen: NL47RABO0385253818

 

Commissie Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking (ZWO)

Per adres: Kerkelijk Bureau

Voorzitter: mw. Clara Hagen

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: E. van Amerongen

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdragen: NL47RABO0385253818 (o.v.v. ZWO)

Wijkgemeente Traject24

Kerkgebouw: 't Hoge Licht, Klaproos 2

Per adres: Kerkelijk Bureau

Website: www.traject24.nl

Secretaris: R. Vermaas (0343517768)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant voor bijstand en adviezen:

Ds. Hariët Tarpeh (0610069330)

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ISZ De Brug

Nassau Odijcklaan 3, 3971 BN Driebergen

Website: www.iszdebrug,nl

Geestelijk verzorger: M. Zuilhof

(0343555555, doorkiesnummer 813)

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba: Elly Heek (0343518869)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Parklaankerk, Vrijzinnigen Nederland

 

Website: www.parklaankerk.nl

 

Theologisch inspirator: Dr. W. van der Meiden

(06-10968882)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Pastoraal punt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Penningmeester: L. Janssen

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.