Huis van Aanbidding komt naar Het Brandpunt in Doorn

Vanaf 13 maart om 19.00u verzorgen gospelzangers, Gerald en Nelinda Troost, elke tweede zondagavond van de maand een Huis van Aanbidding op het mooie landgoed, Het Brandpunt in

Doorn. De entrée is gratis. Iedereen is van harte welkom!

Gerald & Nelinda stellen sinds een jaar hun huis open voor zoekende mensen. In een rustige en inspirerende omgeving organiseren zij kleinschalige aanbiddingsavonden. Zij hopen op deze manier mensen thuis te brengen bij het Vaderhart van God. Kwalitatieve goede muziek, kleinschaligheid, warmte en een rustige omgeving zijn kenmerkend voor de avonden. Regelmatig zal een gastmuzikant of spreker aanwezig zijn, die een inspirerende bijdrage levert.

Inmiddels zijn deze ‘Huizen van aanbidding’ op verschillende plaatsen in Nederland gestart en wordt er in maart ook een begin gemaakt op het sfeervolle landgoed, Het Brandpunt te Doorn.

Hierna zal elke tweede zondagavond van de maand ingevuld worden door Huis van Aanbidding.

Gerald en Nelinda en het team van het Brandpunt heten u graag van harte welkom!

Het eerste Huis van Aanbidding in het Brandpunt zal plaatsvinden op zondagavond 13 maart.

Het programma begint om 19.00 uur, maar gasten zijn vanaf 18.30 uur al welkom voor een drankje.

Het adres Postweg 18, 3941 KA Doorn

Voor meer informatie: 

www.huizetroost.nl

www.hetbrandpunt.nl

Wanneer u vragen hebt kunt u een email sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.