Voorjaarsconcertarrangement | Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg | zaterdag 2 april 2016

Op zaterdag 2 april is er weer concert in het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek, bestaande uit een wandeling en/of een concert.

Wandeling op de Ederheide

Ontvangst met koffie in de Herberg om 10.30 uur; vandaar vertrek naar Natuurcentrum Veluwe. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Een wandeling van ongeveer 5 km, vanaf Natuurcentrum Veluwe, langs onder andere de Kreelse Plas en het Belgenmonument. Het Natuurcentrum ligt in een fraai en veelzijdig gebied: aan de rand van de Ederheide op de landbouwenclave ‘De Hindekamp’.

Concert

Het middagprogramma biedt een concert in het Koetshuis door Marjolein de Wit op fluit en Johan Bredewout aan de piano. Voor deze gelegenheid is een boeiend programma samengesteld met veel variatie in samenspel en solovertolkingen.

Het concert begint om 14.30 uur. Wilt u alleen het concert bijwonen, dan bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom in het Koetshuis.

Kosten

Volledig arrangement: € 25,00 (inclusief lunchpakket); alleen concert: € 15,00.

Aanmelden

Aanmelding bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.

Opbrengsten

Alle musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.