Ga jij ook mee met de diaconale jongerenreis 2016

Vanuit de Driebergse kerken wordt eens in de 3 jaar een diaconale jongerenreis georganiseerd naar Oost-Europa. Na een aantal keren naar Roemenië te zijn geweest, zijn we in 2013 naar Beregowo in Oekraïne geweest. Daar hebben we schoollokalen opgeknapt, een internaat opgeknapt, een ontmoetingsruimte voor jongeren gemaakt en een zomerkamp voor plaatselijke jeugd georganiseerd. In 2016 wordt er weer zo’n diaconale jongerenreis naar Oost-Europa georganiseerd.

Voor deze reis zijn we op zoek naar jou als je:

  • het leuk vindt om 2 weken van je vakantie aan een dergelijk project te besteden; 
  • goed in een team kan samenwerken; 
  • begrijpt dat het geen luiervakantie is en dat er af en toe best hard gewerkt moet worden

Voordat je op reis gaat moet je er ook rekening mee houden dat we ongeveer 1x per maand (meestal in het weekend) een actie doen om geld in te zamelen voor het project. Het is de bedoeling dat je mee doet met die acties.

Je krijgt er heel wat voor terug: Allereerst de voldoening van het meewerken aan een prachtig project maar het is ook hartstikke gezellig want er is natuurlijk ook nog tijd voor ontspanning en wat zien van het land, de cultuur en de mensen.

 

Wanneer                                         De reis is gepland van 9 juli t/m 23 juli 2016  

Voor wie                                         Jongeren die op enige manier betrokken zijn bij de Driebergse kerken.  

                                                      De reis is bestemd voor jongeren die op 9 juli 2016 minimaal 16 jaar en maximaal 23 jaar oud zijn.  Voor de kosten van                                                         vervoer en verblijf wordt een bijdrage van € 400,- p.p. gevraagd.

Aantal deelnemers                           Maximaal 24 jongeren en 8 leiding

 

Informatiebijeenkomst

We organiseren dan zondag 25 oktober van 15.00 tot 17.30 uur een bijeenkomst voor alle geïnteresseerden in DJOI, Engweg 24E  waar we nog meer over dit project vertellen en je vragen kunt stellen en kun je definitief inschrijven.

Mocht je eerder al vragen hebben, stuur dan even een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op 06-31916271

Namens de voorbereidingsgroep

Gerard van Donselaar