Op zaterdag 7 november is er weer het najaarsconcert van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek, bestaande uit een wandeling en/of een concert.

Wandeling met bezoek aan Park Sonsbeek

Ontvangst met koffie in de Herberg om 10.30 uur; hierna vertrek naar Park Sonsbeek te Arnhem. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Park Sonsbeek wordt wel ‘de parel in de Veluwezoom’ genoemd. En niet zonder reden! Onder begeleiding van een ervaren gids maken we kennis met de rijke historie, de Engelse landschapsstijl en de cultuurhistorische waarde van deze parel. De gids zal ons een uitgekiende selectie van schoonheid en wetenswaardigheid presenteren.

Concert

Het middagconcert in het Koetshuis wordt verzorgd door André van Vliet aan de vleugel, samen met Eelco Vos, eveneens vleugel en het blokfluitensemble ‘Het Lindeconsort’. Een veelbelovend gezelschap dat zeker van plan is ons te onthalen op een gevarieerd programma van prachtige muziek. Ongetwijfeld een optreden om naar uit te kijken!

Het concert begint om 14.30 uur. Wilt u alleen het concert bijwonen, dan geldt dat u vanaf 14.00 uur van harte welkom bent in de foyer van Het Koetshuis.

Kosten

Volledig arrangement: € 30,00 (inclusief excursie en lunchpakket); alleen concert: € 15,00.

Aanmelden

Aanmelding bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.

Opbrengsten

Alle musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.